بازتاب ایلام - مدیر تعاون روستایی استان ایلام گفت: ایجاد کارگاه فرآوری انگور در استان با توجه به تولید این محصول از باغات استان در دستور کار است.
"محمد ناصر ناصری" اظهار داشت: در شهرستان ایوان که قطب اصلی تولید انگور است ایجاد یک کارگاه فرآوری انگور برای تبدیل مازاد این محصول به کشمش ضروری به نظر می رسد.
وی افزود: استان ایلام دارای یکی از مرغوب ترین و باکیفیت ترین عسل های تولیدی در کشور است که ایجاد کارگاه های فرآوری عسل نیز از دیگر برنامه های تعاون روستایی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی است.
مدیر تعاون روستایی استان ایلام تصریح کرد: کارگاه های فرآوری بذور، باقلا، روغن کشی زیتون و کنجد در استان ایلام انجام شده است و البته ایجاد این گونه کارگاه ها و کارخانه های صنایع تبدیلی و تکمیلی متناسب با تولید استان باید باشد.
"محمد ناصرناصری" اضافه کرد: برندسازی محصولات تولیدی استان، ساماندهی بهره برداران و تعاونی ها، تکمیل زنجیره های تولید، ایجاد صنایع تکمیلی و تبدیلی، همکاری در شناسایی بازارهای خرید و صادرات از جمله موارد مهمی است که دستور کار سازمان جهاد کشاورزی و دستگاه های تابعه از جمله تعاون روستایی قرار دارد.
وی خاطر نشان ساخت: طی سال های اخیر ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن فرآوری بذر و توزیع آن در بین کشاورزان و توزیع ۲۲۸ میلیون لیتر مواد سوختی برای بهره برداران حوزه کشاورزی توسط تعاون روستایی انجام گرفته است و هرجا برای تعدیل در قیمت ها و جلوگیری از متضرر شدن کشاورزان نیاز باشد تعاون روستایی ورود می کند.