بازتاب ایلام-برنج عنبربو در شهرستان سیروان یکی از مرغوبترین و پرطرفدارترین نوع برنج است که به دلیل خشکسالیها و کمبود آب در سالهای اخیر از کشت آن خودداری میشود در حالی که خشکهکاری تنها روش مناسب و توصیه شده در شرایط کم آبی است.
سرزمین ایران مملو از انواع معطر برنج است؛ حدود 80 درصد از برنج کشت شده مربوط به دو استان شمالی، گیلان و مازندران در نزدیکی دریای خزر است؛ علاوه بر استانهای شمالی کشور، این محصول غنی، در سایر استانها نیز کاشته میشود؛ برنج عنبربو محصول استانهای خوزستان، ایلام( شهرستان سیروان) ، اصفهان، خراسان رضوی و فارس است.
برنج عنبربو شهرستان سیروان برخلاف برنج سایر نقاط، طبع گرم دارد و با توجه به اینکه ریشهی بسیاری از بیماریهای جسمی و حتی بیماریهای روانی، مصرف خوراکیهای سرد است، این برنج میتواند در کاهش این دردها مفید باشد؛ طعم این برنج باعث شده که خوردن آن حتی بدون هیچ خورشت یا افزودنی دیگر واقعا لذت بخش باشد؛ عطر استثنایی این برنج خوش طعم، همه را شگفت زده میکند.